Vi ønsker alle studenter ved AFT og AITeL på HiST velkomne til karrieredagen tirsdag 30. oktober klokken 10:00

Nå begynner karrieredagen 2012 å nærme seg! Det blir den største karrieredagen for teknologistudentene på HiST noen sinne. Derfor har vi flyttet til Trondheim spektrum for å få plass.

Den store dagen blir den 30. oktober. Det vil bli gitt undervisningsfri fra klokken 10:00 denne dagen, så alle studenter ved AFT og Aitel skal få mulighet til å komme. Karrieredagen er den perfekte muligheten for studenter å komme i kontakt med sin fremtidige arbeidsplass.

På karrieredagen kommer Tine, GK, Basefarm, Brødrene Dahl, Aibel, Siemens, Statnett og over 50 andre bedrifter.

Det arrangerer også jobbsøke/CV-kurs i regi av NITO den 29. oktober. Det er en ypperlig anledning for å forberede en CV som kan leveres til aktuelle bedrifter på karrieredagen. Det er kanskje akkurat det som skal til for at du skaffer deg gode kontakter, sommerjobb eller ansettelse etter studietiden. Det vil bli servert pizza og brus til de deltagende i pausen.

Facebook-event