Gratulerer som ny student her hos oss på NTNU

Dette er litt info for deg som skal begynne på bachelor logistikkingeniør høsten 2021 🙂 I menyen øverst på siden ligger det en mappe som heter «Ny student!» her vil info til nye studenter bli lagt ut. Det er sikkert mye du lurer på. Først og fremst kan jeg si at vår instagram @logitas_ntnu har en oversikt over linjeforeningen sine tidligere arrangementer, her vil det også komme info angående første skoledag og fadderukene!! Du finner oss også på facebook.

Hvem er vi? lurer du nok også på.
Vi er linjeforeningen Logitas. Det er linjeforeningen for logistikkingeniør på NTNU og vi holder til på Gløshaugen. De fleste linjer på NTNU har en linjeforening som finner på mye morro og lager et samhold hos studentene. Det er frivillig og hvert år er det generalforsamling der det nye styret blir valgt.
Linjeforeningen har også egen faddersjef som sammen med fadderkomiten har ansvaret for å lage de beste fadderukene for deg som ny student.

Første skoledag vil det bli hold Immatrikulering, der de nye studentene vil bli ønsket velkommen. Akkurat hvordan dette skjer i år er vi litt usikre på, men det skal bli gitt info når og hvor du skal møte første skoledag! Vi skal stå klar med både musikk og banner så det er lett å se hvor vi er 🙂 Mer info om Immatrikuleringen vil bli gitt på NTNU sine nettsider.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Fra første skoledag 2020

Vanlige spørsmål:

Er det noe spesielt jeg trenger ta med til fadderperioden?
– Gode klær, i Trondheim er det ikke alltids sol 😉
– Utkledningsutstyr, det er alltid tema fester i løpet av fadderperioden. Toga er en klassiker der du kun trenger et laken.

Hvor lenge varer fadderperioden?
Hos oss på NTNU i Trondheim er det 2 fadderuker. Opplegget og mer info om dette vil bli gitt. Skolestart er i år 16.august

Hvor skal jeg møte første skoledag? Hva skal jeg ta med?
Tidligere har det pleid å være Immatrikulering med stort opplegg med taler, musikk og tog på gressplenen på Gløshaugen campus. Dette går ikke i år pga. smittesituasjonen, men det skal bli en fin første skoledag! Det vil komme informasjon etterhvert hvor og når dere skal møte første skoledag. Det eneste du trenger første skoledag er godt humør og klær etter vær 🙂

Jeg er nervøs
Å begynne studere i en enten kjent eller ukjent by er alltids litt skummelt. Men det er masse snille faddere som tar dere godt imot. Trondheim er en av Norges største studentbyer og miljøet i byen er deretter. De fleste kommer på første skoledag uten å kjenne noen og innstillingen er å bli kjent med alle. Det er ikke noe problem få nye venner og er det noe du lurer på er det alltids bare å spørre en fadder.

Hvor bør jeg følge med?
@logitas_ntnu på instagram vil det bli lagt ut informasjon angående fadderuken. I fjor ble det også sendt ut melding til alle nye studenter fra en fadder med informasjon. Da er det også bare å skyte løs med spørsmål så svarer våre faddere så godt de kan 🙂