top of page
Bedpress med GMM og KPMG
Bedpress med GMM og KPMG

fre. 26. jan.

|

Trondheim

Bedpress med GMM og KPMG

Gratis pizza!!!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

26. jan. 2024, 17:00 – 19:00

Trondheim, Realfagbygget, 7034 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Realfagsbygget (R1)

Det 2-årige masterprogrammet Global Manufacturing Management inviterer til et bedriftsarrangement den 26. januar kun for GMM- og Logitas-studenter. Det vil bli en presentasjon av studieprogrammet og fordelene med å velge denne spesialiseringen, samt alumni-presentasjoner av tidligere GMM-studenter som vil presentere hvilke jobbmuligheter studiet vil gi deg. Etter å ha presentert fordelene med å studere GMM, har selskapet KPMG blitt invitert til å holde en bedriftspresentasjon. KPMG er interessert i studenter med denne studiebakgrunnen og presentasjonen vil vise hva de jobber med og hvordan det er å jobbe hos KPMG etter studiene.

Arrangementet er spesielt gunstig for studentene fra Logitas som ønsker å fortsette med en mastergrad og for GMM som vil søke jobb etter studiene. Det vil være pizza på arrangementet og også muligheten for å kommunisere med representanter fra KPMG, GMM og alumnistudenter.

Antallet Logitas-studenter er begrenset til 35 og GMM til 15. Det vil være en venteliste. For å melde deg på fyller du ut vedlagt skjema og fyller inn eventuelle allergier og intoleranser eller matpreferanser.

Velkommen! :)

Med vennlig hilsen,

Styret i Globus

Merk! Påmeldingen skjer gjennom microsoft-forms hos GMM, logg inn med NTNU-mail.

Etter påmelding bør du trykke skal på dette arrangementet for å få oppdateringer (link til facebook).

Spørsmål om arrangementet rettes til bedrift@logitas.no

Dele dette arrangementet

bottom of page